Nazovite nas: 069/313-1982

Selidbe cene, kombi prevoz robe

Cene selidbe se ne mogu tačno utvrditi i zavise od slučaja do slučaja, i nije samo u pitanju relacija, već i da li vam je potrebna radna snaga, na koji sprat i sa kog sprata se selite. Za selidbe je važno da se pripremite unapred i da nam se obratite na vreme kako bi napravili plan i u što kraćem roku izveli ceo poduhvat vašeg preseljenja na novu adresu. Ukoliko je selidba iz/ u inostranstvo moramo srediti i papirologiju. Raspitajte se, dogovorićemo se organizovaćemo za vas kombi prevoz ili selidbe bez dodatnih problema.

Selidbe cene i kombi prevoz

  • Cene naših usluga (kombi prevoz robe i selidbe) variraju u zavisnosti o relacije, otvoreni smo za sve opcije i dogovore, potrebno je samo da nas pozovete kako bi se dogovorili.
  • Kombi prevoz Beograd – cene prevoza kombijem u lokalu su već od 1000 dinara
  • Cene prevoza kombijem u Srbiji  su 40 dinara po kilometru, a za istu cenu organizovaćemo Vam i kombi prevoz u inostranstvo (da napomenemo a se 40 din/km računa u oba pravca)
  • Ako su u pitanju povratne ture dajemo popust 50%
  • Cena selidbe nije fiksna, tako da se ne može napraviti cenovnik selidbe i zavisi od relacije, ili selidba u Beogradu, da li je i u kojoj meri potrebna radna snaga (u našu uslugu je uključeno pakovanje stvari, montaža i demontaža, kao i transport specijalnih i teških tereta)

Naravno i plaćanje je gotovinski ili na račun