Nazovite nas: 069/313-1982

Selidbe Beograd i inostranstvo

Pored kombi prevoza u Beogradu dosta smo angažovani i na poslu selidbe u okviru Beograda, ali i teritoriji cele Srbije. Organizujemo za vas i selidbe u inostranstvo, dovozimo za stvari iz inostranstva, automobile, poljoprivredne mašine i slično.

Kombi selidbe Beograd

selidbe-beograd-inostranstvoSve što je potrebno je da nas pozovete kada odredite datum vaše selidbe, mi ćemo vam izaći u susret u što kraćem vremeskom periodu. Vršimo  kompletne selidbe stanova, kuća, poslovnog i magacinskog prostora. Selidbe kombijem organizujemo u Beogradu iz razloga što kombi prevoz možemo organizovati u svim delovima grada, često se dešavaju problemi sa parking mestima. Kroz uske i jednosmerne ulice lakše se stiže do odredišta kombi prevozom. Sigurnost vaših stvari je zagarantovana jer je unutrašnjost kombija tapacirana i nije moguće da dođe do oštećenja stvari. U našem timu su profesionalni radnici koji će sa sigurnošću utovariti i istovariti vaše stvari na potrebnu adresu. Iz višegodišnjeg iskustva u preseljavanju dešava se da želite da se otarasite nekih nepotrebnih stvari koje ne želite da ponesete u novi dom, jednostavno odslužile su svoje. Mislili smo i na takvu potrebu pa smo organizovali odvoz nepotrebnih stvari, bele tehnike, starog nameštaja i drugog otpada na deponije. Takođe često se dešava da je potrebna pomoć i u pakovanju stvari, pa vam možemo i tu pomoći savetima, ili u pakovanju, kako bi što lakše preselili. Najlakše je stvari pakovati u kutije, pa teže stvari pakujte na dno kutije, a lakše na vrh, obavezno pišite na kutiji šta se u kojoj nalazi, jer kada sve brzo istovarimo u vašem novom domu da se možete lako snaći. Skrenite nam pažnji ili odvojte stvari koje su Vam neophodne da ih posebno odvojimo a vam budu na dohvat ruke prilikom selidbe.

Selidbe inostranstvo

Ukoliko Vam je potrebna selidba za inostranstvo, koja predstavlja ipak malo ozbiljniji poduhvat, mora se unapred dogovoriti, zatim se mora prikupiti sva potrebna dokumentacija, nakon čega se može sve precizirati i zvršite preseljenje iz / u inostranstvo. Prilikom selidbe kombijem imamo i prikolicu na kojoj može da se preveze auto ili stvari po potrebi.