Nazovite nas: 069/313-1982

Kombi prevoz robe inostranstvo

 

Sprint firma vrši kombi prevoz vaše robe kako u zemlji tako i inostranstvu. Uz ogovor dolazimo po vašu robu, obezbeđujemo je, carinimo i isporuku vršimo na željenu adresu u najkraćem mogućem roku. Mi mislimo na vašu robu i njenu sigurnost, tako da ako su relacije duže od 1500 kilometara šaljemo dva vozača tako da bi isporuka vaše robe bila brža i sigurnija pri čemu se uz dogovor formira adekvatna cena na obostrano zadovoljstvo. Naša vozila koja koristimo za međunarodni kombi prevoz su relativno nova i imamo iskustva sa carinjenjem robe za fizička ili pravna lica.

Prevoz robe za inostranstvo bez ograničenja

prevoz-inostranstvo

Ako je u pitanju veća količina robe, kako gabaritno, tako i težinski, postoji mogućnost priključka prikolice sličnih dimenzija kombija, na koje se mogu natovariti i auto ili poljoprivrene mašine. Po potrebi možemo organizvati međunarodne selidbe odnosno imamo iskustva za selidbe inostranstvo.

Takođe imamo mogućnost za kombi prevoz odnosno dovoz ili odvoz vozila iz inostranstva. Sva potrebna dokumentacija je naša briga.

Kombi prevoz robe u Hrvatsku, Crnu Goru, Bosnu

Posebno organizujemo kombi prevoz robe za Hrvatsku, Crnu Goru i Bosnu. Obezbedićemo sve neophodne papire za nesmetan protok robe na granici. Takođe i selidbe u iste zemlje kompletno organizujemo.