Nazovite nas: 069/313-1982

Kombi prevoz Beograd i Srbija

Prevoz robe vršimo kombijem na teritoriji Beograda i Srbije. Kombi prevoz organizujemo vozilima najnovije generacije i to marke Mercedes Benz – Sprinter. Vozila su klimatizovana, tehnički ispravna i pouzdana, a tovarni prostor je maksimalno zaštićen pri čemu daje dodatnu sigurnost vaše robe koja se pri transportu neće oštetiti. Nosivost kombija je 1,5 tona, azpreminski prostor je 15 metara kubnih. kombi prevoz beogradDimenzije tovarnog prostora su 4,20 m x 1,90 m x 1,80 m. Vršimo i usluge kombi prevoza duže robe nego što su dimenzije tovarnog prostora, što znači svih vrsta aluminijumskih profila i cevastih profila do 6 metara. Takođe bez problema organizujemo prevoz paletizovane i kabaste robe koja se tovari pojedinačno. Osim kombi prevoz Beograd organizujemo i prevoz robe za inostranstvo.

 Kombi prevoz u Beogradu

Kombi prevoz u Beogradu – lokalni prevoz – vršimo po ceni od 1000 dinara i više u zavisnosti od lokacije i relacije transporta robe. Prednosti prevoza robe kombijem u Beogradu su zbog zabrane saobraćaja za kamionski prevoz u centru grada, mogućnost lakšeg parkiranja do lokacije, probijanje kroz saobraćajne gužve, uske i jednosmerne ulice. Zbog svih ovih prednosti i organizujemo selidbe kombijem.

kombi-prevoz-robe-beogradU svom voznom parku imamo i kombi Mercedes Benz Sprinter CDI 311  , dimenzije tovarnog prostora su 4,70m X 2m X 1,8m, ukupno 17m3. Najčešće ga koristimo za selidbe i prevoz stvari i robe većih dimenzija.

Dugi niz iskustva naših vozača čini to da de će vam sa sigurnošću dopremiti vašu robu na bilo koju potrebnu destinaciju, kao i dobro poznavanje lokacija maloprodajnih i veleprodajnih objekata do kojih se lako stiže sva vaša roba uz naš kombi prevoz u Beogradu.

24 thoughts on “Kombi prevoz Beograd i Srbija”

Comments are closed.