Nazovite nas: 069/313-1982

Kamionski prevoz Beograd robe i stvari

Već dugi niz godina se bavimo kombi prevozom, zbog potreba tržišta proširili smo svoju delatnost i na kamionski prevoz.

Osim što organizujemo kombi prevoz u Beogradu robe i stvari, za veće količine robe imamo i organizovan kamionski prevoz u Beogradu i celom regionu. Na raspolaganju imamo kamion sa utovarnom rampom, tako da utovar i istovar robe je mnogo lakši. Kamionski prevoz robe u dogovoru sa poslodavcem možemo vršiti periodično (i tada važe posebne cene prevoza) kao i jednokratno, sve u zavisnosti od vaših potreba. Možete se raspitati i o varijanti iznajmljivanje kamiona sa vozačem ili ako imate stan veće kvadrature i veliki broj stvari raspitati se za selidbe kamionom.

Kamion sa utovarnom rampom

kamion-utovarna-rampaPosedujemo kamion sa utovarnom rampom tako da se sva roba može brzo utovariti i istovariti što je velika prednost za potrebe brzog kamionskog prevoza Beograd. Nosivost naših teretnih vozila zadovoljavaju sve vrste kamionskog prevoza robe u Beogradu, vršimo dostavu robe u zemlje u okruženju i inostranstvo. Prednost kamiona sa utovarnom rampom i kombinacija velikog tovarnog prostora i lakog i brzog utovara i istovara robe, što zahteva i manji broj angažovane radne snage, koja idealna je za prevoz kamionom kabastih i velikih stvari, naročito velikog namestaja prilikom selidbe.

Novo vozilo u ponudi Kamionski prevoz Sprint

Osim standardnog prevoza robe i stvari dosta smo angažovani na poslovima prevoza građevinskog materijala, pa ako vam je potreban kamionski prevoz gradjevinskog materijala, dovoljno je samo da nam javite sa kog stovarišta će biti utovar, mi ćemo vas tamo čekati, ili utovariti vašu porudžbinu i dostaviti je adresu koja vama odgovara.

Kamionski prevoz Sprint, brzo i sigurno do željenog odredišta.